Hej, mit navn er Annabell Stampe Zeihlund


.. og det er mig, der står bag Stampes.


Siden jeg i 2008 stod i Københavns Lufthavn som nyuddannet kontorassistent med speciale i administration, har jeg brændt for - og arbejdet med - den professionelle udgave af "at få styr på tingene". Jeg elsker at få styr på tingene!


SIden da har jeg rykket mig langt fagligt via indholdsrige ansættelser hos bla. landsforbundet FDF, Tivoli A/S, BaneDanmark og Roskilde Festival Gruppen, og jeg er således fortrolig med opgaveløsning i både det almennyttige, det frivillige, det statslige og det private miljø.


I min tilgang til udfordringer er jeg positiv og resultatorienteret, og udgangspunktet er altid, at ting kan lade sig gøre.

Jeg drives af fremdrift, og trives med kollegaer og samarbejdspartnere i alle led af processen - det er nemt for mig, at skabe relationer.


Du kan i øvrigt bare kalde mig Anna :)


Og er du nysgerrig på hele mit CV, kan du finde det her

Annabell har stærke organisatoriske og administrative kompetencer, og har i en årrække fungeret som ledelsessekretær med en lang række varierende opgaver indenfor planlægning, koordination, administration, sagsstyring og projektledelse til støtte for og i udviklingen af den frivillige og den professionelle del af FDF.


Hun arbejder systematisk og meget selvstændigt og serviceorienteret og har blik for både detaljen og for de større linjer. Jeg kan kun give Annabell mine allervarmeste anbefalinger.

 

 

Morten Frouvne Vincentz

Administrationschef, FDF 2017

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Godkend' godkender du vores brug af cookies.

Godkend